"A Föld is gömbölyű, mégis gyönyörű..."

Rólunk

Mint a "Csini méretű" nők jelentős többsége, Én magam is elégedetlen vagyok az alakommal, de szerencsére van megoldás. Hiszen lehetünk mi is magabiztosak, ha a lelkünk mellett a ruhánk is rendben van.

 

A Csini Divatszalon azért született, hogy a "Csini méretű" hölgyek magabiztos megjelenésében segítsen. Speciálisan válogatott ruháink optikailag finoman csalva eltakarják a kényes és kiemelik az előnyös vonalakat.

 

Működésünk során mindig ügyeltünk arra, hogy ügyfeleinkkel szorosabbra fűzhessük a kapcsolatunkat és közös élményeket szerezhessünk! Ilyen élményteli esemény volt az is, amikor a divatszakma prominensének számító Lakatos Márkkal szerveztünk közös Plus Size divatbemutatót, melyen kedves ügyfeleink voltak a kifutó sztárjai. A divatbemutatón bebizonyítottuk, hogy igenis, a ruha teszi az embert!

 

Egy idő elteltével, szerettük volna. ha nem csak lokálisan, hanem országosan is segíthetnénk a speciális méretekkel rendelkező hölgyek ruha vásárlását, ezért néhány évvel ezelőtt elindítottuk weboldalunkat, mely számunkra is meglepő sikernek örvend.

 

Innen is köszönjük 16 ezres Facebook táborunk támogatását!

 

Időközben weboldalunk nagykorúvá vált, igy elérkezett a pillanat, hogy a kor igényeit figyelembe véve megújuljon. Reményeink szerint, megújult weboldalunkkal még több olyan Hölgyet tehetünk boldoggá, aki eddig hiába keresgélt testalkatának megfelelő ruhát.

 

Ne feledje, nálunk A-Z-ig minden "Csini méretre" van szabva. Nem akadály sem az 54-es vádli sem a J kosaras melltartó!

 

Kellemes időtöltést Mindenkinek a megújult oldalon!

 

 

 

Rejtsük el azt, amit kell!

Emeljük ki azt, amit ki kell hangsúlyozni!

A Csini kínálatában olyan női ruhák szerepelnek, amelyeket sehol máshol nem kaphatóak. A méretek 44-es mérettől egészen 60-as nagyságig választhatóak.

Kedvező szállítás

Minden csomag csak 1 500 Ft

Pénzvisszafizetés

14 napos visszafizetési garancia

Kérdésed van?

Telefon: +36 (30) 322 5640

Menü


Keresés

Ha csinos ruhát keresel, akkor jó helyen jársz. Kérjük írd be az alábbi mezőbe a keresett kifejezést!